Zöld négyzetek szabadok, OTP SimplePay fizetéssel azonnal foglalhatók! Belépni az oldalra a bérlettel rendelkezők időpontjainak újrafoglalásához vagy partner kereséshez ajánlott.





Foglalható Foglalt Saját foglalás Nem foglalható
Minden foglalásodat tudod törölni az időpontot megelöző 24 óránál korábbi időpontban. Ekkor a foglaláshoz felhasznált kredit jóváíródik a számládon, amit fel tudsz használni egy másik időpont lefoglalásához.
Alap állapotban minden eső miatt kieső időpontot jóváírunk számotokra. Ha azonban olyan állapot állna fenn, hogy nem vettünk észre valamit, mert Budaörsön például esett az eső, miközben pesten nem, akkor erről a visszamondas(kukac)teniszedzo.hu címen tájékoztassatok. Köszönjük a segítségeteket!



A pályák óradíjai:

Itt a teniszpartner.hu oldalon keresztül a Vituki Strandon található fedett sátras teniszpályára, valamint a Poén Teniszklub egyik pályájára foglalhattok kedvezményesen időpontot. Online foglalás esetén a következő pályadíjakat adja fel számotokra a foglalórendszer:

Vituki Strand Teniszpálya (Bp IX. Kvassay Jenő u. 1) (2010 október 18 - 2011 április 17)

-Hétköznap 6-16 óra közt 2000 Ft / óra
-Hétköznap 16-20 óra közt 3300 Ft / óra
-Hétvégén 7-20 óra közt 2000 Ft / óra
Az árak interneten keresztül fizetett bérletek esetén érvényesek.



Poén Teniszklub, Hamzsabégi út 64 (2010 október 18 - 2011 április 17)

-Hétköznap 6-16 óra közt 2700 Ft / óra
-Hétvégén 6-20 óra közt 2700 Ft / óra
Az árak interneten keresztül fizetett bérletek esetén érvényesek.


Foglalási rendszerhez ügyfélszolgálat:
foglalas(kukac)teniszedzo.hu
00 36 70 313-0970




Teniszpálya foglalás

Honlapunk kiemelt figyelmet fordít a pályafoglaló szolgáltatásra. Az online teniszpálya foglaló rendszer egyrészről segít, hogy nyomottabb árakon, olcsóbban jussatok hozzá a teniszpályákhoz. A rendkívül gyors, pontos foglalási módszer pedig lehetőséget biztosít, hogy hirtelen megüresedett pályákhoz 30-40-50% -al olcsóbban jussatok hozzá a csúcsidőkben is! Ezen akciókról a Teniszpartner.hu oldalon a Pályafoglalás menüpontban vastagbetűvel kiemelve találtok információt. Az online teniszpálya foglalási lehetőség segítségével most már adott, hogy minden befoglalt pályát le is játsszál. Ha nyáron elutazol egy hétre nyaralni, akkor felszabadítod az adott időpontot, amikor pedig hazaérkezel, akkor befoglalod valahova.

Jó játékot kívánunk a játékosoknak!









EMAIL: PASSWORD:
register password









Ide kerülnek a kültéri webkamera 10 percenként készített fényképei: